Oamenii noștri sunt cel mai valoros atu al nostru. Ne-am dedicat să creăm un mediu de lucru și o cultură care să ajute angajații șa-și atingă potențialul maxim.

Egalitatea de șanse

Angajăm și promovăm fiecare angajat doar pe baza meritului și contribuției sale personale. Nu este vorba doar despre „a fi corect”, ci are logică și din punctul de vedere al dezvoltării afacerii: oportunitatea egală ne va ajuta să angajăm și să păstrăm cei mai buni oameni, să dezvoltăm toți angajații la potențialul lor maxim și să le folosim talentele și resursele la maxim.

Hărțuire și discriminare

Creăm un mediu de lucru lipsit de discriminare și hărțuire.

Tratăm oamenii cu demnitate și respect și nu tolerăm acțiuni sau comportamente care ar putea fi considerate hărțuire sau discriminare. Cu toții ne asumăm responsabilitatea pentru contestarea hărțuirii și sprijinirea celor care contestă.

Facem tot posibilul să respectăm tradițiile și culturile locale și încercăm să fim deosebit de sensibili la acțiuni sau comportamente care pot fi acceptabile într-o cultură, dar inacceptabile în alta.

Diversitate

Succesul nostru se bazează pe diversitatea de oameni și abilități. Având în vedere amprenta noastră geografică largă și politica noastră de angajare a managerilor locali, suntem un grup foarte divers din punct de vedere cultural.

Cu toate acestea, credem că putem face întotdeauna mai multe în acest domeniu și avem politici și planuri în vigoare care să ne ajute să îmbunătățim continuu.

Declarație privind sclavia modernă și traficul de persoane

Ne așteptăm ca toți directorii, ofițerii și angajații noștri și cei care lucrează în numele nostru să respecte legea și să acționeze în orice moment etic și cu integritate, așa cum este prevăzut în Codul de conduită al afacerilor Keller. Declarația noastră sclavie modernă și trafic de persoane prezintă pașii pe care Keller i-a făcut și continuă să ii facă pentru a asigura faptul că să se asigure că sclavia modernă și traficul de persoane nu se desfășoară în activitățile sale sau în orice parte a lanțului său de furnizare.