În cadrul Keller, ne angajăm să ne înțelegem mai bine contribuția la dezvoltarea durabilă și să lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a reduce eventualle efecte negative.

Ce înseamnă sustenabilitatea pentru noi

Definim ce înseamnă sustenabilitatea pentru Keller cu ajutorul celor patru P-uri:

Angajamentele noastre de sustenabilitate

Obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) ale ONU urmăresc să abordeze cele mai mari provocări ale lumii și să furnizeze un limbaj universal pentru sustenabilitate.
Furnizează de asemenea un cadru util pentru a înțelege cum contribuie diferitele proiecte și activități pe care le derulăm în cadrul Keller.
Credem că putem avea cel mai mare impact asupra următoarelor opt obiective care sunt aliniate cel mai îndeaproape activității noastre de bază.

Rolul nostru de lideri

În fiecare zi, oameni din întreaga lume trăiesc și muncesc pe un teren pregătit de Keller, liderul global în servicii de inginerie geotehnică.

Cele mai bune soluții

Utilizate singure sau în combinație, tehnicile noastre acoperă o gamă largă de provocări în întreg sectorul construcțiilor – de la proiecte industriale, comerciale și rezidențiale la construirea de infrastructuri pentru baraje, tuneluri, transport și tratarea apei, precum și proiecte care abordează probleme de mediu.

Forța globală și concentrarea locală sunt ceea ce ne face unici. Cunoașterea piețelor locale și a condițiilor concrete înseamnă că suntem cei mai în măsură să înțelegem și să răspundem la o provocare locală specifică de inginerie. Baza noastră globală de cunoștințe ne permite accesul la o experiență vastă și la cele mai luminate minți din industrie, pentru a identifica soluția optimă. O bună parte a lucrărilor este câștigată pe baza licitațiilor de tip Proiectare și Execuție cu soluții inovatoare de proiectare.

Cu 10.000 de angajați și operațiuni pe șase continente, dispunem de oameni, expertiză, experiență și stabilitate financiară pentru a răspunde rapid, a ne îndeplini misiunea și a o duce la bun sfârșit în condiții de siguranță.

Conectând resurse globale și cunoștințe locale, ne putem ocupa de unele dintre cele mai mari și mai solicitante proiecte din întreaga lume, însă activitatea de zi cu zi este la fel de importantă pentru noi; iar, în total, ne ocupăm de un număr imbatabil de 7.000 de proiecte în fiecare an.

Un istoric dovedit în materie de sănătate și siguranță 

Considerăm că nimeni nu trebuie să fie rănit ca urmare a vreunei lucrări pe care o facem și obiectivul nostru final este zero accidente.

Avem un parcurs dovedit cu una dintre cele mai scăzute rate de accidente din industrie, iar deviza liderilor și angajaților: „Think safe, work safe and go home safe” ne-a adus premii și recunoaștere de la organizații din industrie, precum și de la clienții noștri.

Contribuim la învățare în cadrul întregii comunității geotehnice

Suntem mândri de rolul de lideri pe care îl avem în industria geotehnică prin dezvoltarea și transmiterea cunoștințelor și prin dezvoltarea unor metode folosite pe scară largă. O bună parte a echipei noastre are roluri cheie în asociațiile profesionale și în activitățile de profil din întreaga lume, contribuind la specificațiile, instrucțiunile și codurile utilizate la nivel de industrie.

Companiile noastre locale transmit în permanență cunoștințe angajaților, celorlalți specialiști din industrie, clienților și furnizorilor prin documente tehnice, seminare și vizite pe teren. O astfel de abordare nu numai că contribuie la dezvoltarea industriei, dar le și oferă oamenilor noștri oportunități minunate de a fi recunoscuți și răsplătiți individual pentru contribuțiile lor. 

Parteneriate educaționale

Personalul companiilor din cadrul grupului mențin contacte apropiate cu universități partenere pentru a partaja cele mai bune practici și pentru a oferi exemple de inginerie de vârf.

Keller a colaborat cu Universitate din Surrey, Marea Britanie, în cadrul unui proiect vizând identificarea și asigurarea celor mai bune practici de sustenabilitate prin toate operațiunile noastre.

Sustenabilitate în acțiune

A Keller rig on the Sallanches project

Soluții geotehnice

pentru un mediu construit cu o amprentă de carbon redusă și un impact scăzut
pentru un mediu construit cu o amprentă de carbon redusă și un impact scăzut
pentru un mediu construit cu o amprentă de carbon redusă și un impact scăzut
pentru un mediu construit cu o amprentă de carbon redusă și un impact scăzut
Aflați mai multe