Keller are experiență și capacitatea de a executa piloți în ape de adâncime mică spre medie cu diferite scopuri, cum ar fi fronturile de acostare.

Piloti barja

Aplicații uzuale

Debarcadere comerciale cu macarale de cheiuri portuare pentru descărcări de containere
Debarcadere comerciale pentru mărfuri obișnuite
Terminale de transporturi auto
Terminale pentru bac/feribot
Terminale pentru pasageri
Cheiuri pentru pescuit
Dezvoltarea proiectelor pentru acomodarea unor ambarcațiuni mai mari

Descriere

De obicei, astfel de piloți se execută folosind o barjă pe care este poziționată instalația de forat. Primul pas constă în instalarea unui tubaj recuperabil, introdus în albia apei prin vibrare, până la o adâncime la care este suficiente de stabil. După această etapă, piloții se realizează în mod obișnuit, urmând pașii clasici: forare, introducere carcasă de armătură, betonare și extragere tubaj. Execuția piloților folosind barja are un impact minim asupra mediului înconjurător.

În cazul în care nu exista riscul unui impact major asupra mediului înconjurător, se poate opta pentru construcția unui batardou înaintea execuției piloților și astfel în spațiul creat apa poate fi pompată. În această situație, piloții se pot executa similar cu cei executați pe uscat. 

 

Avantaje

Experiența necesară pentru a găsi soluții specifice fiecărui șantier
Posibilitatea de a apela la experți din toata lumea pentru suport tehnic, care combinat cu experiența noastră locală conduce la găsirea de soluții optime