Considerăm ca nimeni nu ar trebui rănit ca urmare a muncii pe care o prestăm sau a serviciilor pe care le oferim. Scopul nostru final este să avem zero incidente prin gestionarea eficientă a sănătății și securității în toate operațiunile noastre.

Responsabilitatea tuturor

Înțelegem că siguranța este responsabilitatea tuturor. Ne asigurăm că toți angajații, contractanții și terții sunt instruiți corespunzător și se simt încrezători să conteste și să raporteze practici nesigure. Doar lucrând împreună și recunoscând că toți avem un rol de jucat, vom face cu adevărat diferența.

Toate accidentele pot fi prevenite

Considerăm ca toate accidentările și bolile profesionale pot fi prevenite. 

Fără repetări

Încercam constant să eliminam cauzele accidentelor și riscurilor, învățând din fiecare incident, astfel încât să nu se mai întâmple niciodată.  

Standarde de siguranță

Ne asigurăm întotdeauna că avem implementate standarde și proceduri adecvate de sănătate și siguranță, împreuna cu instrumentele și echipamentele potrivite. 

Autoritatea de a opri lucrul

Cu toții avem responsabilitatea de a vorbi când vedem că se desfășoară o activitate nesigură și fiecare are autoritatea de a opri lucrul până când este în siguranță, fără riscul de repercusiuni. 

Leadership 

Managerii noștri sunt responsabili pentru siguranța oamenilor noștri și trebuie sa ofere un leadership eficient în domeniul siguranței.

Think safe, work safe, go home safe.