Injectarea de compensare sau fracturare implică injectarea de suspensie de ciment în pământ astfel încât sa fractureze și să umple golurile rezultate astfel ridicând straturile și clădirile la elevația dorită.

Injectare de compensare / fracturare

Aplicații uzuale

Ridicarea structurile la elevația inițială
Stabilizarea și atenuarea tasărilor structurilor subiacente în timpul execuției de tuneluri subterane

Descriere

O conductă cu caneluri este cimentată într-un foraj executat anterior iar suspensiA de ciment este injectată sub presiune prin caneluri la adâncimile stabilite strategic.

Odată ce se depășește presiunea de hidrofractură a pământului, fisurile se deschid în strat și sunt deschise imediat prin influxul de suspensie de ciment, rezultând ridicarea controlată a straturilor și a clădirilor.

Avantaje

Neintrusiv, deoarece se poate face din căminuri sau tuneluri în afara clădirilor afectate
O raportare și un control îmbunătățit dacă injectarea este conectată la un sistem de monitorizare

Asigurarea calității

Keller poate livra soluții complete care îmbină injectarea de fracturare cu un sistem de monitorizare in timp real a clădirilor afectate.

Experiența vastă ne-a permis să dezvoltăm sisteme avansate de forare și injectare computerizată care să integreze procesul de injecție de suspensie de ciment cu monitorizarea în timp real. Datele de injectare cu suspensie sunt reprezentate în timp și rezumate în graficuri și rapoarte tridimensionale.