Investim în dezvoltarea profesională și personală a oamenilor noștri și oferim un mediu provocator pentru ca aceștia să își poată exercita abilitățile.

Oferirea de oportunități de formare și dezvoltare nu este pur și simplu o problemă de a obține mai mult de la oamenii noștri. Știm că munca ar trebui să fie provocatoare, plină de satisfacții și stimulare - oferind noi oportunități de a depăși obstacolele și de a dezvolta abilități. În acest sens, ne asigurăm că angajații noștri din toate părțile activității au oportunități regulate de a învăța și de a se dezvolta.

Aceasta se referă la instruire tehnică, de siguranță și de competență, împreună cu cursuri de management general pentru managerii de nivel intermediar.

Pe lângă programele generice pentru grupuri de angajați, instruirea este adaptată nevoilor specifice ale indivizilor, unde nevoile de formare au fost identificate prin discuții de performanță sau ca parte a unui exercițiu mai larg de evaluare a talentului. La nivel global, Keller oferă, de asemenea, propria noastră Academie de Management de Proiect.