Kerry Porritt, Secretar General al Grupului și Consilier Juridic, a fost declarată una dintre cele mai influente 100 de femei din sectorul ingineriei. 

Lista, realizată de firma de numiri a consiliului Inclusive Boards în parteneriat cu Financial Times, a fost comunicată la Conferința Inclusive Boards - Femei în Leadership în Inginerie din 22 octombrie 2019.

Kerry afirmă: „Sunt încântată că am fost inclusă în această listă alături de un grup de femei-model uimitoare și sunt mândră că am primit această recunoaștere. În cadrul Keller, ne angajăm să creăm un mediu în care fiecare are șanse egale să își atingă întreg potențialul și diversitatea poate înflori.”

Directorul de Dezvoltare Elizabeth Oni-Iyiola, Inclusive Boards, afirmă: „Inginerii au un impact asupra aproape a fiecărei arii a vieților noastre de zi cu zi. Kerry și celelalte femei evidențiate astăzi sunt modele care îi inspiră pe cei din jurul lor și fac dovadă de leadership și influență în activitatea pe care o desfășoară.”

Persoanele nominalizate includ lideri cu experiență din firme de inginerie de top, precum: Amey, Arup, BAE Systems și Laing O’Rourke.