În cadrul angajamentului nostru de a promova un mediu de lucru divers și incluziv, susținem în mod activ crearea de rețele conduse de angajați. 

Am lansat prima noastră rețea a femeilor în America de Nord - Keller Women in Construction - KWIC (Femeile Keller în Construcții).

KWIC oferă femeilor posibilitatea de a împărtăși gânduri, resurse și idei pentru a promova dezvoltarea profesională în cadrul organizației și al industriei construcțiilor.

Promovând incluziunea, recrutarea, reținerea și dezvoltarea carierei, KWIC sponsorizează evenimente, incluzând webinarii privind dezvoltarea profesională, sesiuni de networking, asistență comunitară pentru școli și mentoring.

Conducerea este formată din colege cu diferite funcții, de la inginerie la resurse umane, comunicații și marketing. Este susținut de sponsori executivi din cadrul echipei de conducere a Keller America de Nord.

James Hind, Președintele Keller America de Nord, declară: „Deși ne-am asumat un angajament de diversitate și incluziune, femeile sunt încă subreprezentate atât în rândul angajaților Keller cât și în industria construcțiilor ca întreg. Cred cu tărie că înființarea KWIC este un pas semnificativ înainte în abordarea acestei probleme și vor primi sprijinul meu complet.”